Encontre

Επιλέξτε ένα Τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

Επιλέξτε ένα Τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

Επιλέξτε ένα τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά το τέλος αυτής της κακής φάσης πλησιάζει και με επιμονή καταφέραμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Και με πίστη πιστεύουμε ότι θα έρθουν καλές και ευημερούσες μέρες, με πολλή υγεία και αγάπη.

Οι κακές μέρες δεν πρέπει ποτέ να μας σταματούν από το να πιστεύουμε στη ζωή, ότι τα σχέδια και οι σκοποί μας συνεχίζουν να είναι όρθια. Εμπιστευόμαστε τον Θεό και αυτό που μας επιφυλάσσει η ζωή στο μέλλον. Κάντε κλικ στο επιλεγμένο τριαντάφυλλο και δείτε τι σας επιφυλάσσεται τη νέα χρονιά που πλησιάζει.

1. Πάθος Κόκκινο Τριαντάφυλλο! Επιστολή πάθους για έναν επόμενο έρωτα.

Πέρασε ένας χρόνος, αλλά για εσένα είμαι ικανός να περιμένω μια ζωή. Παρόλο που δεν σε γνωρίζω, είμαι βέβαιος ότι η ζωή θα μου ανταμείψει με το άτομο που πάντα ήθελα. Για εσένα, είμαι πρόθυμος να περιμένω όσο χρειαστεί, γιατί πιστεύω ότι το μέλλον μας θα είναι ευτυχισμένο. Ήδη νιώθω νοσταλγία για όσα δεν έχουμε ζήσει ακόμα.

Όπως τελειώνει κάθε ερωτική επιστολή με υποσχέσεις, έτσι και οι δικές μου: υπόσχομαι να σε αγαπώ αιώνια όσο υπάρχω. Δεν θα σε ξεχάσω γιατί δεν ξεχνώ τα καλά πράγματα που μου προσφέρει η ζωή.

Ο Θεός θα σου προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο. Ο Θεός ποτέ δεν αφαιρεί κάτι από τη ζωή σου χωρίς να το αντικαταστήσει με κάτι καλύτερο. Και ίσως γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν λειτούργησε με το μοναδικό άτομο για το οποίο ήσουν απολύτως βέβαιος. Στην αρχή πονάει, πληγώνει και δεν καταλαβαίνουμε. Αλλά με τον καιρό βλέπεις αυτό το ίδιο άτομο από μακριά, βλέπεις τις επιλογές, βλέπεις τη στάση, και καταλαβαίνεις τη ζημιά που θα είχες αν ήσουν δίπλα της. Ο Θεός είναι τόσο καλός που, για να μην σου αφήσει αμφιβολίες, θα βάλει κάποιον δίπλα σου που θα σε φροντίσει, θα σε θαυμάσει και θα προσέξει όλα εκείνα που κάποτε παραμελήθηκαν! Καταλαβαίνεις ότι όλα όσα κάνει ο Θεός είναι καλά και έχουν σκοπό.

Επιλέξτε ένα Τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

2. Πνευματικότητα Μπλε Τριαντάφυλλο!

Μια ακόμα φάση ολοκληρώθηκε, ένας ακόμα χρόνος πέρασε και ελπίζω να κατάφερες να απολαύσεις όλα τα καλά που σου προσέφερε ο Θεός. Εύχομαι με την ειρήνη του Θεού να μπορείς πάντα να βρίσκεις τον δρόμο σου και να βαδίζεις με πίστη, ώστε να πιστεύεις όλο και περισσότερο σε αυτό το συναίσθημα που μπορεί να υπερβεί τα εμπόδια και να φέρει ευτυχία.

Κουράγιο για να αναλάβεις και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, επιμονή για να μην εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρά σου ή απογοητευτείς, ελπίδα για να βλέπεις νέους ορίζοντες κάθε μέρα. Εύχομαι τα χέρια του Θεού να καθοδηγούν τη ζωή σου ώστε να διασχίσεις με ειρήνη, αρμονία, υγεία και χαρά αυτή τη νέα χρονιά που ξεκινά.

Escolha uma Rosa e depois leia a promessa de Deus em sua vida

3. Φως & Αισιοδοξία Κίτρινο Τριαντάφυλλο!

Υπάρχουν πολλά, πολύ περισσότερα για τα Χριστούγεννα από το φως των κεριών και τη χαρά. Είναι το πνεύμα της γλυκιάς φιλίας που λάμπει όλο το χρόνο. Είναι η σκέψη και η καλοσύνη, είναι η ελπίδα που αναγεννάται ξανά, για ειρήνη, για κατανόηση και για καλοσύνη των ανθρώπων.

Θα έχεις μια νέα χρονιά με περισσότερο φως, καμία σκοτεινιά δεν θα σε ακολουθήσει. Και θα χρησιμεύσεις ως φως για όσους βρίσκονται στο σκοτάδι, γιατί προσφέρεις περισσότερη βοήθεια. Ο Ιησούς θα είναι το φως σου σε όλη τη διαδρομή, και δεν θα φοβάσαι.

Ο Ιησούς είπε: "Εγώ είμαι το φως του κόσμου. Όποιος με ακολουθεί, δεν θα περπατήσει ποτέ στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως της ζωής". — Ιωάννης 8:12

Επιλέξτε ένα Τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

4. Ειρήνη Λευκό Τριαντάφυλλο!

Είθε ο Θεός με τη μεγάλη του δύναμη και καλοσύνη, να μας φωτίζει και να μας βοηθά πάντα να σπέρνουμε λίγη ειρήνη. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο περιβάλλον μας και στον κόσμο!

Αυτή η ειρήνη που είναι πάντα καλή για την ψυχή θα έρθει τον επόμενο χρόνο στη ζωή σου, και όλα όσα αφαίρεσαν την ειρήνη σου σε αυτήν τη φάση του 2021 δεν θα την αφαιρέσουν ξανά. Θα λάβεις μια τεράστια ειρήνη, με ηρεμία, ελαφρότητα, γαλήνη... Οι περασμένες μέρες που έζησες με αβεβαιότητα και ταραγμένο μυαλό θα ακυρωθούν από τη ζωή σου και θα έχεις ειρήνη.

Μην ανησυχείτε για τίποτα, αλλά σε όλα, με προσευχή και δεήσεις, και με ευχαριστία, παρουσιάστε τα αιτήματά σας στον Θεό. Και η ειρήνη του Θεού, που ξεπερνά κάθε κατανόηση, θα φυλάξει τις καρδιές σας και τα μυαλά σας εν Χριστώ Ιησού. — Φιλιππησίους 4:6-7

Escolha uma Rosa e depois leia a promessa de Deus em sua vida

5. Ευημερία και επιτυχία Πορτοκαλί Τριαντάφυλλο!

Η ευτυχία είναι η κατάκτηση της εσωτερικής επιτυχίας. Να νιώθεις ολοκληρωμένος, ευτυχισμένος, αγαπημένος και ευημερών είναι μια φυσική φιλοδοξία όλων μας. Ωστόσο, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή μόνο αν έχουμε την τολμηρή αισιοδοξία να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις του αόρατου. Κάτω από την προστασία της αγάπης του Σύμπαντος, προχωρούμε μπροστά χωρίς φόβο να ζήσουμε. — Ζίμπια Γκασπαρέτο

Είθε ο επόμενος χρόνος ο Θεός να σου χαρίσει ανοιχτές πόρτες για μια πολυπόθητη δουλειά, για το δικό σου σπίτι, και τον πιο σημαντικό πλούτο, την υγεία. Είθε ο επόμενος χρόνος το χρήμα να μην είναι πλέον πρόβλημα στη ζωή σου, γιατί ο Θεός θα προμηθεύσει.

Διότι εγώ γνωρίζω τα σχέδια που έχω για σας», λέει ο Κύριος, «σχέδια για να σας ευημερήσω και όχι για να σας βλάψω, σχέδια να σας δώσω ελπίδα και μέλλον. — Ιερεμίας 29:11
Επιλέξτε ένα Τριαντάφυλλο και μετά διαβάστε την υπόσχεση του Θεού στη ζωή σας

6. Όλα τα καλά θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου Πολύχρωμο τριαντάφυλλο!

Όλοι οι σκοποί σου θα πραγματοποιηθούν. Θα έχεις πολλά χρήματα, η οικογένειά σου θα ευλογηθεί πλουσιοπάροχα. Τίποτα κακό δεν θα συμβεί, ο Θεός θα στείλει βροχές λύτρωσης. Θα εμφανιστεί ένας έρωτας στη ζωή σου και θα ζήσεις κάτι νέο με πολλή χαρά και ευτυχία. Θα αναζητήσεις περισσότερο τον Θεό. Θα γίνεις ένα νέο άτομο γεμάτο αρμονία και θέληση να κερδίζει καθημερινά.

Γι' αυτό, απορρίψτε την παλιά σας φύση, που σας έκανε να ζείτε μια ζωή γεμάτη αμαρτίες και καταστρεφόταν από τους απατηλούς σκοπούς σας. Είναι απαραίτητο να ανανεώσετε πλήρως την καρδιά και το μυαλό σας. Ντυθείτε με τη νέα φύση, που δημιουργήθηκε από τον Θεό, παρόμοια με τη δική του φύση και που φαίνεται στη ζωή που είναι σωστή και αφιερωμένη σε αυτόν. — Εφεσίους 4:22-24

Τώρα διαβάστε αυτή την προσευχή και νιώστε ευημερία!

Κύριε! Δώσε μου ελπίδα, απομάκρυνε από μένα τη θλίψη και μην την παραδώσεις σε κανέναν. Κύριε! Φύτεψε στην καρδιά μου τον σπόρο της αγάπης και απομάκρυνε από την ψυχή μου τις ρυτίδες του μίσους. Βοήθησέ με να μετατρέψω τους αντιπάλους μου σε συντρόφους, τους συντρόφους μου σε αγαπημένα πρόσωπα. Δώσε μου τη λογική για να ξεπεράσω τις αυταπάτες μου. Θεέ μου! Χάρισέ μου τη δύναμη να κυριαρχήσω στις επιθυμίες μου. Δυνάμωσε το βλέμμα μου για να δω τα ελαττώματα της ψυχής μου και κλείσε τα μάτια μου για να μην παρατηρώ τα ελαττώματα των άλλων. Δώσε μου τη γεύση να ξέρω να συγχωρώ και απομάκρυνε από μένα τις επιθυμίες για εκδίκηση. Βοήθησέ με να κάνω ευτυχισμένο όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, για να διευρύνω τις χαρούμενες μέρες τους και να μειώσω τις λυπημένες νύχτες τους. Μην με αφήσεις να είμαι αρνί μπροστά στους ισχυρούς και ούτε λιοντάρι μπροστά στους αδύναμους. Εκτύπωσε στην καρδιά μου την ανεκτικότητα και τη συγχώρεση και απομάκρυνε από την ψυχή μου την υπερηφάνεια και την αλαζονεία. Θεέ μου! Γέμισε την καρδιά μου με τη θεία πίστη... Κάνε με πραγματικά δίκαιη γυναίκα. — Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ

Postagem Anterior Próxima Postagem

Formulário de contato